TJÄNSTER

Vi gör blomsterarbeten till både bröllop, fest och begravning. Vi tar emot unika beställningar stora som små. Vi erbjuder tjänster inom styling och fotografering i samband med blomsterarbeten.

 
IMG_6606.jpg

BRÖLLOP

Vi älskar bröllop, att få leverera blommor till er stora dag är en stor ära för oss. Vi hjälper till med allt från små buketter till hela dekorationer på plats. I samband med blombeställningar finns möjlighet att hyra vaser, ljusstakar av oss. Vi kan också hjälpa till med styling och bröllopsfotografering. Vi träffar alla våra brudpar för ett personligt möte, utanför butikens öppettider, där vi i lugn och ro går igenom alla detaljer.

Läs mer →

IMG_8441-2.jpg

BEGRAVING

När våra nära inte finns längre, när livet är extra svårt. Då är det viktigt tt få ta ett vackert avsked. Vi hjälper till med alla typer av dekorationer till begravning och minnesstund. För att gå igenom alla detaljer vill vi gärna träffa er för ett personligt möte, utanför butikens öppettider, där vi i lugn och ro kan prata igenom era önskemål. Har ni inte möjlighet att träffa oss kan beställning ske via hemsidan.

Läs mer →

IMG_4248.jpg

EVENT - FEST

Vi hjälper till med alla typer av dekorationer, stort som smått till både event och fest. Vi gör även dekorationer på plats vid behov och kan ge råd kring styling för att skapa rätt känsla.

Läs mer→

IMG_3652.jpg

STYLING

Vi erbjuder tjänster inom styling till bröllop och fest i samband med beställning av blommor. Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda uthyrning av porslin, textilier och ljusstakar.

Läs mer→

_MG_5367.jpg

fotografering

Vi erbjuder även bröllopsfotografering
Vi gör även löpande fotografering och styling/blomsterarbeten till magasin inom trädgård och inredning.

Läs mer→