Sortiment

Vårt sortiment är noga utvalt och består av såväl blommor som personliga detaljer och dekorationer till såväl inne som utemiljö.

 
KRUKVÄXTER   Vi älskar krukväxter! Hos oss hittar ni ovanliga krukväxter, ofta i härligt patinerade lerkrukor. Vi åker regelbundet till Danmark och handplockar våra växer direkt hos odlare för att kunna erbjuda ett unikt sortiment.

KRUKVÄXTER

Vi älskar krukväxter!
Hos oss hittar ni ovanliga krukväxter, ofta i härligt patinerade lerkrukor. Vi åker regelbundet till Danmark och handplockar våra växer direkt hos odlare för att kunna erbjuda ett unikt sortiment.

SNITTBLOMMOR   Hos oss hittar ni färdiga helgbuketter och vaser dekorerade med blommor till bra priser. Vi tar emot beställningar på större buketter, bröllop och begravningar.   Beställ bukett→

SNITTBLOMMOR

Hos oss hittar ni färdiga helgbuketter och vaser dekorerade med blommor till bra priser. Vi tar emot beställningar på större buketter, bröllop och begravningar.

Beställ bukett→

INREDNING   Vi har ett noga utvalt sortiment av inredning. Alla produkter handplockas för att passa in i vår butik. Här finns allt från krukor till ljusstakar och vackra vaser. Vi har även en webshop för dig som inte bor i närheten.   Webshop →

INREDNING

Vi har ett noga utvalt sortiment av inredning. Alla produkter handplockas för att passa in i vår butik. Här finns allt från krukor till ljusstakar och vackra vaser. Vi har även en webshop för dig som inte bor i närheten.

Webshop →

 
BLOMSTERARBETEN   Vi erbjuder alltid olika typer av blomsterarbeten såsom kransar, planteringar etc. Vi tillverkar alla våra arbeten i butiken med kärlek. Då efterfrågan är stor finns möjligheten att beställa här.   Beställ →

BLOMSTERARBETEN

Vi erbjuder alltid olika typer av blomsterarbeten såsom kransar, planteringar etc. Vi tillverkar alla våra arbeten i butiken med kärlek. Då efterfrågan är stor finns möjligheten att beställa här.

Beställ →

TRÄDGÅRD   Hos oss hittar ni dekorationer till trädgården efter säsong. Vi har allt från större krukor till fågelbad och marschallhållare.

TRÄDGÅRD

Hos oss hittar ni dekorationer till trädgården efter säsong. Vi har allt från större krukor till fågelbad och marschallhållare.

UTOMHUSVÄXTER   I vår uteavdelning har vi växter för trädgården efter säsong. Vi erbjuder ett utvalt sortiment för vackra krukor och rabatter.

UTOMHUSVÄXTER

I vår uteavdelning har vi växter för trädgården efter säsong. Vi erbjuder ett utvalt sortiment för vackra krukor och rabatter.