KURSER

I anslutning till vår butik i Skogsby på Öland har vi vår kurslokal. Hit är du välkommen på en härlig stund i blommornas värld. Allt material ingår i kursavgiften och alla arbeten får så klart följa med hem. Under alla kurstillfällen erhålls 10% i vår butik.

 
 
IMG_1155.jpg

BLOMSTERKURSER

Vi arrangerar löpande kurser för privatpersoner. Här skapar vi allt från vackra buketter och dekorationer till kransar. Vi lär oss hur vi bäst tar hand om blommorna och blandar naturens skatter med vad du kan köpa i handeln. Kurserna är förlaga kvällstid och tar ca 2 timmar. Vi gör alltid ett större och ett mindre arbete som du såklart får ta med hem. Pris inklusive material och fika 450:-. Läs mer om säsongens kurser och boka din plats.

 
IMG_5936.jpg

MÖHIPPA OCH ÖVRIGA GRUPPER

Vi arrangerar gärna kurser för möhippor och övriga grupper om 6-20 personer. Kom och ha en mysig och rolig stund tillsammans. Här kan ni välja att göra en vacker hårkrans eller en bordsdekoration. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Pris per person 350:- inklusive material. Vi dokumenterar åt er med några bilder från kursen och en gruppbild som minne av er dag tillsammans (skicks i efterhand via mail). Kursen tar ca 1 timme. Önskar ni mat har vi ett färdigt paket för detta. Kontakta oss för att boka upp en dag som passar.

 
IMG_0549.jpg

FÖRETAG OCH FÖRENINGAR

Är ni ett företag eller en förening kan vi ordna en skräddarsydd kurs till Er. Vi har möjlighet att ha kurs både i vår lokal med upp till 20 personer eller hos er om ni önskar. Vi samarbetar med catering för att kunna ge er ett komplett förslag på en aktivitet. Kontakta oss med era önskemål så sätter vi samman ett förslag till er.